Skin Wizard

Skin Wizard
Een behandeling met de Skin Wizard bestaat uit dermabrasie, een lift van de huid van het gehele gezicht en een speciale behandeling van rimpels en fijne lijntjes.
Slechts 25% van huidveroudering is genetisch bepaald. 75% van huidveroudering ontstaat door: vervuiling van het milieu, verkeerde voeding, levensstijl, geestelijke en lichamelijke belasting en UV-straling.
Vanaf het 25ste levensjaar ontstaan lijntjes rond de ogen, lijntjes tussen de wenkbrauwen, vermindert het vermogen van de huid om vocht vast te houden en vermindert de elasticiteit van de huid.
Vanaf het 40ste levensjaar beginnen de lijntjes rond de ogen meer op te vallen en ontstaan lijntjes op het voorhoofd en rond de lippen, kleine lijntjes in de hals en nek, op het décolleté en rond de jukbeenderen. De celdeling vertraagt en er is een sterk verlies aan transepidermaal vocht in de huid. De huid wordt slapper.
Vanaf het 55ste levensjaar vormen zich duidelijk zichtbare rimpels, de huid verliest een groot deel van haar vermogen vocht vast te houden en de productie van hyaluronzuur vermindert. De productie van collageen en elastine wordt minder. De celdeling vertraagt en de regeneratie van de cellen wordt langzamer. De hoornlaag wordt dikker.
Door mijn certificering als Master in Rejuvenation heb ik op exclusieve basis, de beschikking over de Skin Wizard van inspira:med.
Daardoor heb ik de mogelijkheid genetisch bepaalde veroudering van de huid en veroudering van de huid die ontstaat door levensstijl en levensomstandigheden effectief te bestrijden SKINWIZARD Een behandeling met de Skin Wizard bestaat uit:
* Dermabrasie
Lift L – Microneedling van de huid van het gehele gezicht
* Lift S – Microneedling van rimpels en fijne lijntjes

Dermabrasie
Op een zachte wijze wordt de bovenste huidlaag verwijderd. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd zichzelf sneller te vernieuwen. Dermabrasie voorkomt op een jongere leeftijd dat de huid onnodig snel veroudert. Bij een oudere huid is het onontkoombaar dat de hoornlaag dikker wordt. Op dat moment zorgt dermabrasie ervoor dat de hoornlaag weer dunner wordt en dat de huid zichzelf sneller vernieuwd.
Lift L 
Na de dermabrasie is de huid “open”. Met de Skin Wizard worden dan op non-invasieve wijze en volledig pijnloos duizenden voor het oog onzichtbare kanaaltjes in de huid van het gehele gezicht gemaakt. Deze kanaaltjes laten toe dat een Serum met de juiste moleculaire grootte tot in de diepere huidlagen doordringt om er daar voor te zorgen dat de celdeling wordt gestimuleerd. Dit deel van de behandeling voorkomt dat een jongere huid onnodig snel veroudert en ondersteunt een oudere huid om de celdeling te versnellen zodat deze weer een jongere en gezondere uitstraling krijgt.
Lift S
Intensiever plaatselijke behandeling van die delen van het gezicht waar zich lijntjes en rimpeltjes hebben gevormd. Opnieuw non-invasief en volledig pijnloos. Het doel van dit deel van de behandeling is om “gericht” ervoor te zorgen dat de huid regenereert daar waar lijntjes en rimpeltjes al zijn ontstaan zodat deze minder zichtbaar worden.

Nabehandeling: Na deze behandeling is het noodzakelijk de huid goed te beschermen en te hydrateren met de Premium Age protector SPF 30.

Behandelfrequentie: Afhankelijk van huidtype en huidconditie. Voor een optimaal resultaat ( anti-aging en huidverbetering) adviseer ik een kuur van 4 behandelingen om de 14 dagen of 21 dagen.  

Behandeling:
Reiniging
Fruitzuurpeeling
Dermabrasie
Lift L en Lift S
Cellulose masker
Massage gelaat met vibro tool
Dag- of nachtcreme
€ 72,50
Ook is het mogelijk de modules los toe te voegen aan iedere andere gezichtsbehandeling. Per module € 17,50

Comments are closed.