Superboost

SUPERtrots ben ik dat ik een exclusieve huidverjongingsbehandeling kan aanbieden die 100% natuurlijke huidverjonging geeft met de impact van een medische behandeling…de SUPERBOOST !! Een behandeling met apparatuur en samengestelde cocktails die de huid er jonger uit laten zien zonder spierontspanners, fillers of lasers. Deze nieuwste technologie is gebaseerd op een door artsen ontwikkelde methode en wordt enkel aangeboden in de daarvoor beperkt geselecteerde instituten en biedt meerdere oplossingen voor gezicht, hals en decolleté.

De SUPERBOOST behandeling is gebaseerd op BIO-NEUROFEEDBACK stimulatie. Een methode die zich focust op de spieren, in het geval van huidverbetering wordt deze technologie ingezet op de gelaatspieren. Door de jaren heen verslappen de gelaatspieren met het gevolg dat de huid verslapt en er rimpels ontstaan. Artsen hebben een methode ontwikkeld om deze verdunde en verslapte spieren als het ware te trainen met verjonging als resultaat. Biofeedback stimulatie wordt veelal ingezet bij de revalidatie van mensen met verlammingsverschijnselen, maar een afgeleide van deze methode is dus ook goed in te zetten voor huidverbetering door de gelaatspieren te gaan trainen. Zie het als een personal trainer voor je gezicht! Deze behandeling is ook ideaal voor die mensen die inspuitingen van Botox en fillers (nog) niet willen.
SUPERBOOST is vrijwel pijnloos en de werkstoffen bereiken een diepere huidlaag dan bij microneedling. De methode kan voor vele doelen worden ingezet, denk maar aan:

huidverjongingverminderen van (fijne) lijntjes en rimpeltjes
oog- en wenkbrauwlifting
onregelmatige huid
grove poriën
verfrissing van het gelaat
acne
activeren van gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden

De huid wordt dikker, elastischer en krijgt een prachtige glow. Rimpels, donkere kringen en pigmentaties worden op een natuurlijke wijze tot in de diepte aangepakt.

Het SUPERBOOST concept bestaat uit een twee delen:

 

Behandeling deel 1:

Superboost infiltratie zonder naalden(pijnloos). “Het unieke insluizen van actieve ingrediënten op maat door de huidadnexen (poriën), om via deze weg de diepere lagen van de dermis te bereiken. Wat tot heden nog met geen enkele techniek mogelijk was

Deel 2:

Superboost Biofeedback technologie bouwt de gezichtsspieren opnieuw op. Die worden met het ouder worden dunner en verkrampen waardoor de huid verslapt. Elektrostimulatie (pijnloos) lift het gezicht en geeft het meer volume en tonus.

Wat kost een SUPERBOOST behandeling?

1 behandeling van het gezicht duurt ruim een uur en kost € 150,00.

Voor behandelen van je hals of decollete vragen we een meerprijs van € 50,00

Na 1 behandeling ervaar je al een zachtere, frisse, volumineuze en helderde huid. Echter heb je gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig om de zenuwbanen op gang te krijgen met tussenpozen van 2 tot 4 weken.

Bij het inplannen van een SUPERBOOST kuur van minimaal 4 behandelingen krijg je een doos Revitaltrax t.w.v. € 39,95 kado. Zo werk je nog eens extra van binnenuit aan een stevige huid zonder rimpels. De behandeling in kuurverband dient in 1 keer bij de start van de kuur te worden afgerekend.