Deynique

Ontdek de kracht van Deynique

Alles in het belang van je huid.

Er goed uitzien is geen toeval maar het resultaat van consequente huidverzorging:
Het geheim van Deynique is de combinatie van aloë vera en systeemverzorging. De Deynique-producten met zuivere aloë vera zijn speciaal. Aloë vera is een van de meest effectieve natuurlijke ingrediënten. Doordat Deynique het procedé van het ‘koud extraheren’ toepast, behoudt het aloë-verasap al zijn natuurlijke, werkzame stoffen. Daarom zijn de
aloë-veraproducten van Deynique zo waardevol en krachtig.

 


Het ene product ondersteunt het andere: De producten van Deynique onderscheiden zich door een systeemverzorging. Wat wil dat zeggen? Simpel gezegd betekent dit dat het ene product niet zonder het andere kan. Elk product in het stappenplan heeft zijn eigen nut en elk product ondersteunt het nut van het andere product.

Resultaat:
Het resultaat hiervan zul je zelf ondervinden: een frisse, gladde, zachte, gezond uitziende huid, een jongere huid zonder naalden of messen. Het stappenplan van Deynique werkt op langere termijn tevens als een permanente schoonheidskuur.

Thuis:
Om je huid in optimale conditie te brengen is het belangrijk om je huid ook thuis met de Deynique behandelmethode te verzorgen. De verzorging van je huid houd immers niet op in de schoonheidssalon.

Stappenplan voor thuis:
Hoe consequenter en regelmatiger je deze verzorgingsroute uitvoert, des te langzamer verloopt het verouderingsproces.

Wat kan ik voor je betekenen?
Werken met het merk Deynique is altijd gericht op huidverbetering. Je zult merken dat, indien je thuis en ik in de salon aan je huid werken, je huid er gladder, frisser, jonger en gezonder uit komt te zien.